MALA RAMCHARAN

"Schilderen is mijn Passie"

Schoenenproject en foto's

Ik ben Malal Ramcharan en "Schilderen is mijn Passie"

Met de opbrengst van de verkoop steun ik weeskinderen.
In 2011 ben ik gestart met een schoenenproject.
Hiermee heb ik de weeskinderen uit de weeshuizen Samuël, ik heb ze voorzien van schoenen, kleding en schoolspullen maar ook de wat oudere kinderen mogen eens naar de kapper. 

Ik heb onlangs contact gehad met Nesta Trimoredjo, de leiding van Kinderhuis Maria Hoeve iahoeve. En wil ook dit huis steunen met de opbrengst van de verkoop van mijn schilderijen.

Ik doe dit geheel vrijwillig en alleen, ik ben geen organisatie. Ik doe dit omdat ik het leuk vind en zo kan ik ook mijn steentje bijdragen aan de maatschappij.

 

Ik beleef ontzettend veel plezier met het maken van me werk, maar geniet er enorm van als ik ook de weeskinderen kan steunen met de opbrengst van mijn creaties.

   

Tineke ging met de meiden naar de kapper, wat een mooie kapsels, een ware verwennerij.

       

Schoenen, schoenen en nog eens schoenen. Wat een heerlijke vewennerij voor de kleine kindervoetjes.

   

Alle kinderen verschijnen tip top voor de camera. Allemaal zijn ze in hun nieuwe kleertjes trots aan het poseren.


     

Het was wederom een geslaagd jaar.Het is me weer gelukt om de kinderen van weeskinderen van huis samuël te verblijden met nieuwe outfit en schoenen.

Na een succesvolle exposities heb ik wederom mijn doel bereikt en de kinderen van Weeshuis Samuël mogen verblijden met nieuwe oufit.
Hier op de foto showen ze met trots hun mooie outfit met blije gezichtjes. Zelfs de oudere meiden zijn flink in de watten gelegd en dat is van hun gezichten af te lezen.

 Dankzij  de medewerking van de verschillende organisaties die het mede mogelijk hebben gemaakt dat mijn schoenenproject een succes werd en een hoop blije kinderen met een glimlach op hun gezichtjes
.

Schoenenproject 2011 
Mala Ramcharan liet de hartenwens van 33 weeskinderen in vervulling gaan:

        

Het lijkt me zo leuk om deze kinderen eens te verwennen” en dan die blije gezichtjes te zien. Ik hoefde niet lang over na te denken en het werd meteen mijn "Schoentjes Project".

Met dit gebaar probeer ik de kinderen te laten voelen dat ook zij speciaal zijn. "Hier word ik gwoon blij van".

Verhaal van Tieneke Glas (de leiding) van het kinderhuis verteld:

De kinderen gingen in een busje met, Tineke Glas, de leidinggevende van het Kinderhuis, naar de stad om nieuwe schoentjes  te kopen. Al met al het was een hele belevenis om ze te zien hoe ze de schoentjes aan het uitzoeken waren in de winkel! Ze straalden van geluk en hadden dolle pret, het was een feest. Op de foto’s showen ze trots hun nieuwe schoentjes en maken    een dansje in een kring speciaal als dank. 

 De meeste kinderen hadden nog nooit op nieuwe schoenen gelopen.

Een meisje van 9 zei, ik heb nog nooit zulke mooie schoenen gehad. En de anderen voelden zich helemaal hip en stoer. Twee kleutertjes van 4 en 5 jaar vonden de schoenen eigenlijk te mooi om naar school aan te trekken. En één kleutertje van      4 had haar schoenen verstopt, en moest huilen, omdat ze bang was dat het stuk zou gaan als ze ermee naar school ging.

 Ik hoop minimaal 1 of 2 keer per jaar mijn “Schoentjes Project” te realiseren.

Wil je op de hoogte gehouden worden, blijf me dan volgen via: www.malaramcharan.nl.
Wil je meer weten over mijn project(en) of heb je andere vragen dan kan je mailen mala.ramcharan@telfort.nl.

 Dank aan een ieder die mijn project heeft gesteund, ook mede namens leiding en de kinderen van het Kinderhuis Samuël.